Ødegaard baalt: "Dit was onze kans om te winnen van PSV"

7 april 2019, 23:59   Bijgewerkt: 8 april 2019, 00:02

Martin Ødegaard is van mening dat Vitesse zondagmiddag tegen PSV het meeste aanspraak maakte op de overwinning. De Arnhemmers kwamen drie keer op voorsprong, maar zagen de bezoekers ook tot drie keer toe in de wedstrijd terugkomen. "Het was echt een krankzinnige wedstrijd", aldus de Noor.

"We speelden heel goed en we verdienden echt om te winnen. Maar als zij dan telkens scoren en twee keer uit een penalty, dan is dat echt frustrerend", baalt Ødegaard in gesprek met Omroep Gelderland. "Dit was wel onze kans om te winnen van PSV. Het moest gewoon. Maar soms krijg je niet wat je verdient."

Ødegaard speelde een sterke wedstrijd en nam na een uur de 2-1 voor zijn rekening. "Het was een mooie ja. Er zat ook veel emotie bij. Maar als we niet winnen, is hij toch minder mooi", blikt hij terug op zijn doelpunt. De Noor weet dat Vitesse de titelrace een nieuwe wending heeft gegeven. "Dat wordt inderdaad heel spannend. Hopelijk kunnen we hetzelfde laten zien in de uitwedstrijd bij Ajax over een paar weken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen