Gisteren gemist: PSG en Juventus zijn nog geen kampioen

8 april 2019, 00:30   Bijgewerkt: 7 april 2019, 23:56

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 6 april.

Falende Choupo-Moting en Strasbourg verpesten titelfeest PSG

Het is Paris Saint-Germain (nog) niet gelukt om de Franse landstitel te prolongeren. De Parijzenaars moesten winnen van Strasbourg, maar bleven voor eigen publiek verrassend steken op 2-2. Eric Maxim Choupo-Moting had de held van de avond moeten worden, maar miste op kolderieke wijze een niet te missen kans op een tweede doelpunt van de thuisploeg.

Juventus nog geen kampioen na gelijkspel Napoli

Juventus moet nog minimaal een week geduld hebben. De club uit Turijn had zondag voor de achtste keer op rij kampioen van Italië kunnen worden, maar kreeg geen medewerking van Napoli. De nummer twee van de Serie A speelde met 1-1 gelijk tegen Genoa en kan - in theorie - Juventus nog van de landstitel afhouden.

Watford naar finale FA Cup na sensationele comeback

Watford heeft zich ten koste van Wolverhampton Wanderers geplaatst voor de finale van de FA Cup. In een sensationeel duel maakte de ploeg van Daryl Janmaat een 0-2 achterstand in de extra minuten van de officiële speeltijd ongedaan en werd in de verlenging het ticket voor de finale binnengesleept.

Inter bijt zich stuk op Nederlands getint Atalanta

Internazionale is er niet in geslaagd verder afstand te nemen van de concurrentie in de strijd om een ticket voor de Champions League. Waar buurman AC Milan gisteren van aanstaand kampioen Juventus verloor, kwam Inter vanavond niet verder dan 0-0 tegen directe concurrent Atalanta Bergamo.

Keizer boekt met Sporting Portugal zesde zege op rij

Na een moeilijke periode heeft Marcel Keizer Sporting Portugal weer aan de praat gekregen. Vier dagen na het bereiken van de finale van het Portugese bekertoernooi kende de club van de Nederlandse trainer een probleemloze avond tegen Rio Ave. De middenmoter werd in Lissabon met 3-0 verslagen. Het was voor Sporting alweer de zesde zege op rij.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen