Keizer boekt met Sporting Portugal zesde zege op rij

7 april 2019, 23:08   Bijgewerkt: 7 april 2019, 23:18

Na een moeilijke periode heeft Marcel Keizer Sporting Portugal weer aan de praat gekregen. Vier dagen na het bereiken van de finale van het Portugese bekertoernooi kende de club van de Nederlandse trainer een probleemloze avond tegen Rio Ave. De middenmoter werd in Lissabon met 3-0 verslagen. Het was voor Sporting alweer de zesde zege op rij.

Na 54 minuten stond de eindstand al op het scorebord. Sporting Portugal kwam uit een counteraanval op voorsprong. De tegenaanval verliep via veel schijven en eindigde bij Luiz Phellype, die de bal beheerst achter Léo schoot. De club uit Lissabon - die zonder de geblesseerde Bas Dost aantrad - verdubbelde voor rust de marge. Uit een strafschop maakte sterspeler Bruno Fernandes de 2-0.

Het derde en laatste doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt door Wendel, die met een geweldige uithaal zijn eerste competitiegoal voor Sporting maakte. Door de zege verovert Sporting de derde plaats in de Portugese competitie met drie punten voorsprong op Sporting Braga. Het gat met de nummers één en twee, Benfica en FC Porto, bedraagt nog acht punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen