Van Bommel heeft nog geen zorgen over verliezen koppositie

7 april 2019, 19:43

Mark van Bommel maakt zich niet teveel zorgen over het feit dat PSV de koppositie is verloren aan Ajax. De oefenmeester speelde met zijn ploeg gelijk tegen Vitesse (3-3) en is daarom op de tweede plaats geraakt. "Maar we gaan gewoon door, strijden tot we niet meer kunnen. De druk is niet anders: dat is niet afhankelijk op welke plaats je staat."

Dat vertelde hij tegenover FOX Sports na het gelijkspel. "We hebben gestreden tot het einde. In het begin hebben we momenten laten liggen, dat je het beter kan uitspelen, maar maken we verkeerde keuzes. We hebben genoeg kansen om de wedstrijd te winnen", zag Van Bommel, die nog lang hoopte op een ontsnapping diep in blessuretijd.

"Je moet nog de 3-4 ook maken. Dat kunnen we al een heel seizoen opbrengen, we zijn heel fit en geven nooit op", aldus de coach. Ditmaal was het echter niet genoeg voor de overwinning: "In punten staan we nog gelijk, maar we staan niet meer aan kop."

Ajax staat bovenaan, maar volgens Van Bommel maakt dat de verhoudingen niet anders in de Eredivisie. "Het gaat gewoon door, nu staan we tweede. Of we last hadden van de druk? Nee, dan waren we niet zo vaak teruggekomen in de wedstrijd." Want met de 3-3 uitslag viel er genoeg te genieten. "Voor de neutrale toeschouwer was het aardig, maar ik win liever", zei Van Bommel als een boer met kiespijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen