De Jong verbaasd over slechts vier minuten extra tijd

7 april 2019, 19:16

Luuk de Jong baalt enorm van het puntenverlies van PSV op bezoek bij Vitesse. De Eindhovenaren knokten zich tot drie keer toe terug van een achterstand, maar kwamen in Arnhem niet verder dan een 3-3 gelijkspel. Door de remise moet PSV de koppositie aan Ajax laten.

"Het enige wat we moeten en willen doen is winnen. Wanneer dat niet gebeurt in deze fase, doet dat pijn. Nu staan we gelijk in punten", luidt de eerste reactie van De Jong in gesprek met FOX Sports. De aanvoerder vindt dat PSV de doelpunten te makkelijk weggaf. "Dat mag eigenlijk niet gebeuren. Je kunt een keer een goal tegen krijgen, maar dan moet je daarna domineren. Het spel was echter open en ging op en neer, dan hebben zij ook de kwaliteiten om een doelpunt te maken. Helaas gebeurt dat."

Er gebeurde van alles in de GelreDome. Vooral voor de VAR was het een drukke middag. Ondanks dat het spel vaak stillag, werden er slechts vier minuten extra tijd aan de wedstrijd toegevoegd. "Volgens mij is dat erg weinig aan het einde", aldus De Jong. PSV zal door het gelijkspel in de achtervolging moeten. "We staan nu tweede, maar er zijn nog vijf wedstrijden. Er kan dus nog van alles gebeuren. We moeten hiermee omgaan. Ajax heeft ook nog vijf wedstrijden en een druk programma, dus we gaan zien wat het wordt."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen