Olde Riekerink spreekt van wanprestatie na nederlaag in Emmen

7 april 2019, 16:00   Bijgewerkt: 7 april 2019, 16:10

Jan Olde Riekerink was na het verloren uitduel met FC Emmen zichtbaar niet te genieten. SC Heerenveen zakte in Drenthe door de ondergrens en leed een volledig terechte 0-2 nederlaag. Volgens Olde Riekerink heeft de Friese club zondagmiddag een wanprestatie geleverd.

"We zijn afgetroefd op mentaliteit, dat kan ik mijn ploeg heel erg aanrekenen", luidt Olde Riekerinks eerste reactie in gesprek met de NOS. "Na Feyenoord (3-0 verlies, red.) hadden we twee dagen om te herstellen. Gisteren had ik het gevoel dat de ploeg zich had opgericht, maar dat was vandaag niet te zien."

In Emmen maakte Caner Cavlan - oud-speler van Heerenveen - beide doelpunten. De linkspoot scoorde vlak voor rust en gooide een kwartier voor tijd de wedstrijd in het slot. "We zijn nooit in de wedstrijd geweest", stelt Olde Riekerink. Heerenveen blijft door de nederlaag steken op de tiende plaats en dreigt de play-offs mis te lopen. "Het is pas onrealistisch als we het qua punten niet meer kunnen halen. Maar we hadden onszelf in een andere positie bevonden als we de wedstrijd hadden gewonnen."

Lees ookVlap hard over nederlaag Heerenveen: "Het was echt belabberd"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen