Ronaldo hervat groepstraining Juventus in aanloop naar Ajax

7 april 2019, 14:58   Bijgewerkt: 7 april 2019, 23:16

Cristiano Ronaldo heeft in aanloop naar het duel met Ajax de groepstraining weer hervat bij Juventus. De Portugees stond zondag voor het eerst met zijn ploeggenoten op het veld en lijkt tijdig te zijn hersteld van zijn hamstringblessure. De ontmoeting met Ajax staat voor komende woensdag gepland.

Dat melden diverse Italiaanse media. Sowieso loopt de ziekenboeg van Juventus leeg, want eerder al keerden Mario Mandzukic, Leonardo Spinazzola en Mattia De Sciglio terug van hun blessures. Ook Paulo Dybala is tijdig fit voor het duel met de Amsterdammers. Bovendien kon trainer Massimiliano Allegri tegen AC Milan veel spelers rust geven. Een van de mannen die wel speelde, was Emre Can. Hij viel juist uit met een enkelblessure en de kans lijkt klein dat hij fit is voor de ontmoeting in de Champions League. 

Bij de nationale ploeg moest Cristiano Ronaldo eind maart al vroeg naar de kant tijdens de wedstrijd tegen Servië. Sindsdien is er onduidelijk over de ernst van het kwetsuur, al liet Ronaldo al snel weten hoopvol gestemd te zijn wat betreft het tweeluik met de Amsterdammers. Ook trainer Allegri had er vertrouwen in dat de Portugees weer tijdig zou herstellen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen