Locadia trots op Brighton, ondanks uitschakeling in FA Cup

7 april 2019, 12:58

Brighton & Hove Albion werd zaterdag door Manchester City uitgeschakeld in de halve finale van de FA Cup, door een razendsnel doelpunt van Gabriel Jesus. Die treffer was uiteindelijk ook het enige doelpunt dat viel en ondanks dat Brighton dus werd uitgeschakeld, was aanvaller Jürgen Locadia - hij kwam als invaller binnen de lijnen - trots op zijn ploeg.

"We waren in de eerste tien minuten slordig en daar profiteerde City van, maar daarna probeerden we te voetballen zoals we dat altijd doen", zag Locadia, die als stormram tien minuten voor het einde binnen de lijnen kwam. "We creëerden een aantal kansen, waren geduld en kwamen tot mogelijkheiden. Maar ik denk uiteindelijk dat City wel de terechte winnaar is."

Volgens Locadia moest Brighton het vooral hebben van de standaardsituaties, maar haalde het daar te weinig uit. "Met Shane Duffy, Glenn Murray en Lewis Dunk hebben we spelers die heel goed zijn in de lucht, misschien hebben we te weinig gebruik gemaakt van hun aanwezigheid."

Toch was Locadia al met al vooral trots, ook op de fans. "Dit was een hele speciale dag voor het team. Het is de eerste keer sinds 1983 dat we zo ver zijn gekomen. Een enorme prestaties en de fans hebben laten een wat ze waard waren. We hebben ze de rest van dit seizoen nog hard nodig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen