Brood realistisch na 1-0 nederlaag: "Hebben niets gecreëerd"

6 april 2019, 23:22

Bij NAC Breda is het goede gevoel van de midweekse overwinning op Excelsior weer grotendeels verdwenen. De hekkensluiter verloor op bezoek bij Heracles Almelo kansloos, ondanks dat het slechts 1-0 werd. "We hebben in aanvallend opzicht niets gecreëerd", was de realistische conclusie van trainer Ruud Brood.

Dat analyseerde de coach tegenover FOX Sports. "We gaven niet veel weg, behoudens wat schoten. Maar we stonden veelal in de verdedigende organisatie, we hebben niets gecreëerd", was de coach eveens eerlijk. "Met name aan de bal was het behoorlijk onrustig. We hadden moeite om openingen te creëren en voorin ballen vast te houden."

En dus was het op een gegeven moment afgelopen toen Heracles toch scoorde via Kristoffer Peterson. Omdat De Graafschap een punt pakte, blijft FC Emmen - de eerstvolgende tegenstander - als nummer zeventien een van de ploegen die nog in de buurt blijft. "Elke keer is een kans", wilde Brood niet van een laatste kans weten tegen FC Emmen. "Maar natuurlijk moet je trachten resultaat te halen. Of dat winnen is? Ja, we moeten winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen