Lyon blijft kwakkelen en is kansloos tegen hekkensluiter Dijon

6 april 2019, 18:55

Olympique Lyon blijft maar kwakkelen: nadat het eerder werd uitgeschakeld in de Coupe de France en de Champions League ging de nummer drie ook in de Ligue 1 zaterdagavond onderuit. In eigen huis blameerde de ploeg zich - met Memphis Depay als invaller - tegen hekkensluiter Dijon: 1-3.

Dat Dijon voor een stunt ging zorgen, daar leek het in de beginfase overigens juist helemaal niet op, omdat Martin Terrier de score opende binnen de minuut. Maar het werd een knotsgekke openingsfase, waarbij Lyon niet aan de goede kant van de score bleef staan. Wesley Saïd maakte twee minuten later namelijk alweer gelijk en niet veel later werd zijn schot van richting veranderd en ging ook binnen (1-2).

Zo waren er binnen zeven minuten al drie treffers te noteren, maar moesten de fans in Lyon lang wachten tot de volgende viel. Die kwam van een voet van een speler van de thuisploeg maar ging voor de supporters niet in het goede doel. Rafael werkte na ruim een uur voetballen de bal namelijk achter zijn eigen doelman en maakte de blamage voor zijn eigen ploeg compleet.

Niet veel daarvoor was Memphis ingevallen voor Moussa Dembélé. De Nederlander kwam nog wel op papier, maar slechts met een gele kaart vlak voor tijd. Omdat Jason Denayer even daarvoor uitviel met een blessure en de wissels van Lyon op waren, eindigde de thuisploeg ook nog met tien man en was de rampavond compleet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen