Curva Nord vergeeft Icardi niet, Spalletti rekent op warm welkom

6 april 2019, 15:48

Mauro Icardi keerde afgelopen week terug bij het eerste team van Internazionale en was direct belangrijk met een doelpunt en assist, toch is de harde kern van de club niet van plan om de aanvaller in eigen stadion een warm welkom te geven. In een officieel statement laten ze weten dat hij niet op steun hoeft te rekenen van de fanatieke aanhang. Trainer Luciano Spalletti rekent echter op een ander onthaal. 

De Curva Nord, zoals de harde kern van Internazionale heet, liet eerder al weten dat ze graag van de spits afwillen en daar is volgens hen géén verandering in gekomen. 'We weten niet hoe het zal zijn voor de andere supporters in het stadion, maar wij staan niet achter Icardi en dat is niet veranderd', schrijven ze. Eerder vonden ze nog dat de spits met het weigeren om het shirt te dragen, de club in de steek liet dat ze hem liever kwijt dan rijk waren.

Hoewel hij in zijn eerste wedstrijd voor Inter direct zijn waarde weer bewees, is de harde kern duidelijk. Trainer Spalletti denkt dat het allemaal los zal lopen tegen Atalanta Bergamo zondagavond. "Ik ben er van overtuigd dat de supporters zich zullen gedragen", antwoordde hij op de vraag hoe hij denkt dat Icardi onthaald gaat worden in Giuseppe Meazza.

"Ik verwacht dat de fans weten dat ze het team moeten helpen, tegen deze tegenstander hebben we alle steun nodig", zei Spalletti, die de 4-1 nederlaag van de vorige wedstrijd niet is vergeten. "Dat was een goede les voor ons. Dat mag ons niet weer gebeuren."

Lees ook: Icardi krijgt basisplaats

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen