Keizer hoopt ook zonder Dost de goede reeks door te zetten

6 april 2019, 14:44

Marcel Keizer kan nog altijd geen beroep doen op Bas Dost. De Nederlandse aanvaller is wederom niet fit genoeg om in actie te komen namens Sporting Portugal: ook buitenspeler Raphinha is niet beschikbaar voor de competitie-wedstrijd tegen Rio Ave.

Dat liet de Nederlandse coach weten tijdens de persconferentie. Daarom zullen beide aanvallers niet in de wedstrijdselectie zitten van Sporting voor het duel in de Primeira Liga. Toch denkt de trainer dat zijn elftal er klaar voor is, ondanks dat het midweeks nog tegen Benfica speelde in de halve finale van de beker. "Dat was voor ons een belangrijke overwinning en ik hoop vooral dat het ons meer energie geeft voor de komende duels", zei Keizer. "Het was vermoeiend en intens, maar we zijn klaar en fit voor zondag."

Dan speelt het tegen Rio Ave in de competitie, de nummer negen van Portugal. "Ze willen hoog drukzetten en spelen aanvallend voetbal. Ze spelen goed verzorgd voetbal", vond Keizer, die hoopt de goede vorm door te zetten. De laatste vijf officiële duels werden gewonnen door Sporting, dat de derde plek inmiddels heeft overgenomen.

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen