Maher wil volgend seizoen bij AZ blijven: "Ik hoop het"

6 april 2019, 14:15

Als het aan Adam Maher ligt, dan blijft hij bij AZ komend seizoen. Hoewel het contract van de middenvelder na dit voetbaljaar afloopt, wil hij graag in Alkmaar blijven en beide partijen zijn dan ook al met elkaar in gesprek over de nabije toekomst. "Ik hoop het", zei hij over het feit dat zijn toekomst bij AZ zal zijn.

Dat vertelt hij tegenover NHNieuws.nl. In Alkmaar heeft hij zijn plezier in het voetbal, dat hij bij PSV en FC Twente was verloren, hervonden. "Ik straal weer meer plezier uit en alles gaat weer zoals het hoort", aldus Maher. Toch heeft hij ook geleerd van zijn ervaringen. "Je wordt ouder en daardoor volwassener. Er komen nu ook andere dingen bij kijken dan toen ik achttien was. Ik ben nu volwassen."

Maher begon als jong talent bij AZ, waar hij doorbrak en na zijn debuut in Oranje voor acht miljoen euro werd verkocht aan PSV. In Eindhoven vond hij zijn draai nooit en na uitleenbeurten aan Osmanlispor en FC Twente werd zijn contract ontbonden, waarna hij terugkeerde bij AZ. Dit seizoen is hij met twintig optredens, twee assists en een doelpunt inmiddels een vaste waarde onder John van den Brom.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen