Twente weer onderuit: "We moeten ons hoofd koel houden"

6 april 2019, 00:13

Voor de tweede keer in een paar dagen tijd leed FC Twente vrijdagavond een nederlaag. Voor eigen publiek ging de koploper van de Eerste Divisie verrassend met 0-1 onderuit tegen FC Dordrecht. Twente heeft nog altijd een riante voorsprong op Sparta Rotterdam, dus maakt trainer Marino Pusic zich niet direct zorgen.

Twente staat na vrijdag nog zeven punten voor op nummer twee Sparta, dat door een late tegentreffer met 1-1 gelijkspeelde tegen FC Den Bosch. "We zijn op onszelf gefocust. Natuurlijk heb je te maken met andere uitslagen, maar wij moeten onze punten pakken en niet naar andere clubs kijken", aldus Pusic in gesprek met FOX Sports.

De Tukkers spelen de komende weken nog tegen Telstar, Jong Ajax, Jong AZ, NEC en SC Cambuur. "Aan ons om de voorsprong vast te houden en met volle moed vooruit te gaan. Wat dat betreft bevinden we ons in een goede positie", gaat Pusic verder. "We moeten ons hoofd koel houden en onze basisdingen goed blijven uitvoeren. Dan ben ik ervan overtuigd dat we de aankomende wedstrijd goed gaan afsluiten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen