Wisselvallig seizoen Larsson: "Maar ik word steeds stabieler"

5 april 2019, 20:54

Sam Larsson is zelfkritisch. De buitenspeler van Feyenoord weet dondersgoed dat hij veel meer kan brengen dan hij dit seizoen heeft gedaan. In gesprek met RTV Rijnmond praat de Zweed over zijn wisselvalligheid en de eindfase van de competitie.

Met vijf doelpunten en acht assists draait Larsson een redelijk seizoen, maar de aanvaller van Feyenoord scoort ook regelmatig een onvoldoende. "Ik heb een seizoen met ups en downs, maar ik word steeds stabieler", stelt de aanvaller. "We creëren veel kansen en kunnen meer scoren. Dat geldt zeker voor mij. Ik zorg voor veel kansen voor medespelers, maar ik moet zelf meer gaan scoren."

Feyenoord leek het seizoen op de derde plaats te gaan eindigen, maar is door een reeks slechts resultaten naar de vierde plek gezakt. De Rotterdammers hopen AZ, dat één punt meer heeft, weer in te halen. "We hebben het verpest en nu moeten wij dat goedmaken. Tegen sc Heerenveen hebben we een goede start gemaakt. Wij zijn het gewend om te winnen, maar de laatste tijd hebben we het moeilijk gehad."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen