Stevens hoopt dat Schalke 04 van fouten geleerd heeft

5 april 2019, 19:56

De 1-0 zege op Hannover 96 heeft het Schalke 04 van Huub Stevens wat meer lucht gegeven, maar de club van de Nederlandse trainer is nog lang niet uit de problemen. Schalke is naar de veertiende plaats gestegen en heeft nu zes punten voorsprong op de zestiende plaats. Stevens weet echter dat de situatie snel kan veranderen.

"De druk is onverminderd hoog, maar wordt wel minder als we blijven winnen. Verliezen we, dan neemt de druk weer toe", zegt Stevens in aanloop naar het duel met nummer vier Eintracht Frankfurt. "We moeten Frankfurt als team tegenhouden. Als we de bal hebben, moeten we snel naar voren. Hebben we 'm niet, dan moeten we snel groeperen. Dat moet altijd de basis zijn."

Schalke slaagde er midweeks niet in om de zege op Hannover een goed vervolg te geven. De club uit Gelsenkirchen werd in de kwartfinale van het bekertoernooi uitgeschakeld door Werder Bremen (0-2). "Niet alleen de spelers waren teleurgesteld, ik ook. Sommige delen van de wedstrijd speelden we goed. Het is jammer dat we onszelf niet hebben beloond", blikt Stevens kort terug. "Een goed team straft fouten meteen af. Ik hoop dat we ervan geleerd hebben en de fouten niet weer maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen