Advocaat voor even terug in Den Haag: "ADO is lastig te bespelen"

5 april 2019, 17:10

Dick Advocaat keert zaterdag voor even terug bij ADO Den Haag, waar hij in de jaren zestig zijn eerste stappen in het profvoetbal zetten. Op bezoek bij zijn oude club hoopt de ervaren trainer van FC Utrecht de reeks van acht wedstrijden zonder verlies een gevolg te geven. Advocaat weet echter dat het lastig wordt om in Den Haag een goed resultaat neer te zetten.

"Ik vind ADO een lastig te bespelen ploeg. Het is een ploeg met veel ervaring, maar ook een opportunistische ploeg met individueel een paar vaardige spelers. ADO speelt wat aanvallender dan VVV. Ze hebben snelle jongens aan de zijkanten en intelligente jongens in de spits. Immers en El Khayati zijn naar voren toe gevaarlijke spelers. Zonder bal zijn ze wat kwetsbaarder", aldus Advocaat vrijdagmiddag tijdens de persconferentie.

Utrecht hoopt zich te plaatsen voor de play-offs om Europees voetbal, maar voor ADO staat er ook nog genoeg op het spel. De Hagenaren hopen zich de komende weken veilig te spelen. "Zij moeten ook", weet Advocaat, die Cyriel Dessers deze week de groepstraining zag hervatten. "Maar hij zit nog niet bij de selectie."

Lees ook: Groenendijk: "Niet nodig om drie

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen