Bosz: "We zijn op een punt beland dat we móéten winnen"

5 april 2019, 16:09

Het zijn de weken van de waarheid voor het Bayer Leverkusen van Peter Bosz. De club van de Nederlandse trainer heeft als doel bij de eerste zes te eindigen, maar er zijn meer kapers op de kust. Leverkusen staat zevende en heeft nog zeven speelrondes om minstens één plek te stijgen. "Ik denk dat we op een punt zijn beland dat we móéten winnen", aldus Bosz in aanloop naar het thuisduel met RB Leipzig.

Leverkusen heeft evenveel punten als Werder Bremen en en VfL Wolfsburg, de nummers zes en acht van de Bundesliga. Door de nederlagen tegen Werder (1-3) en 1899 Hoffenheim (4-1) is de ploeg van Bosz uit de top zes gezakt. "We naderen het einde van de competitie, iedere wedstrijd is belangrijk. Morgen (zaterdag, red.) spelen we nog geen finale, maar er zijn hierna weinig mogelijkheden om een misstap goed te maken. Dat is waarom de wedstrijd tegen Leipzig zo belangrijk is voor ons", vertelt Bosz vrijdagmiddag op de persconferentie.

Met RB Leipzig treft Leverkusen de nummer drie van de Bundesliga. "Het is altijd interessant om teams die willen voetballen te zien clashen. Het wordt een mooie wedstrijd morgen", voorspelt Bosz. Na het duel met Leipzig speelt Leverkusen nog tegen VfB Stuttgart, FC Nürnberg, Augsburg, Eintracht Frankfurt, Schalke 04 en Hertha BSC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen