Koster mist zieke Tapia tijdens voorproefje op bekerfinale

5 april 2019, 15:10

Renato Tapia moet het thuisduel tegen Ajax laten schieten. De middenvelder van het goed draaiende Willem II is ziek en ontbreekt daarom in het keurkorps van Adrie Koster, die het opneemt tegen zijn voormalig werkgever uit de hoofdstad.

De international van Peru viel tegen Heracles Almelo (3-4 winst) al uit, maar dat kwetsuur leek mee te vallen. Er kwam echter een griepje bovenop, waardoor Tapia afwezig is tijdens het duel in Tilburg, waar beide bekerfinalisten elkaar treffen. "Dus we kunnen nu nog niet zeggen hoe lang hij uit de roulatie is", doelt Koster op de blessure tijdens het duel in Almelo. Pol Llonch wordt waarschijnlijk de vervanger van Tapia. Ook James McGarry is nog altijd afwezig.

Daar staat de terugkeer van Karim Coulibaly weer tegenover. De aanvaller is inmiddels weer fit, maar hoeft niet op een basisplaats te rekenen. "Daar spelen Pavlidis, Isak en Vrousai", aldus Koster, tussen 2007 en 2008 als hoofdcoach actief in Amsterdam, op de clubsite van de Tilburgers.

Jordens Peters en Freek Heerkens vormen weer het vertrouwde verdedigingsduel. Koster hoopt dat het tweetal zorgt voor minder tegengoals. "De foutjes moeten eruit, van verslapping mag geen sprake zijn. Zeker niet tegen een ploeg als Ajax."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen