De Jong houdt Bertrams op doel en ziet El Jebli terugkeren

5 april 2019, 13:42

De Graafschap-trainer Henk de Jong houdt ondanks de 1-0 nederlaag bij FC Groningen vast aan doelman Nigel Bertrams. Sinds eerste doelman Hidde Jurjus geblesseerd raakte, verdedigt Bertrams het doel. De Jong is dermate tevreden over hem, dat hij ook bij de wedstrijdselectierentree van Jurjus kiest voor de vaste kracht van de laatste weken.

Dat bevestigt de coach van de huidige nummer zestien aan De Gelderlander. "Nigel doet het goed. Hidde zal in ieder geval eerst een paar wedstrijden bij de beloften moeten spelen om weer helemaal fit te worden", zegt De Jong.

Tegen AZ keert ook Youssef El Jebli terug bij De Superboeren. Hij neemt zaterdagavond de plaats over van Fabian Serrarens, die creatieveling verving wegens een schorsing. "Fabian heeft het goed gedaan. Maar als Youssef inzetbaar is, moet hij spelen. Hij is ontzettend belangrijk voor de ploeg."

Hoewel De Graafschap tegen Heracles Almelo (1-2 verlies) en Groningen de betere ploeg was, haalde het geen punten. Vanwege het goede spel voert De Jong verder geen wijzigingen door.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen