Bergwijn maakt wereldgoal: "Op de training word ik geschopt"

5 april 2019, 08:02

Er werd Steven Bergwijn geen strobreed in de weg gelegd door PEC Zwolle toen hij donderdag de 2-0 maakte voor PSV. Na een heerlijke dribbel schoof de buitenspeler de tweede PSV-goal in het doel. Hij heeft genoten van die treffer.

Bergwijn zette zijn dribbel in op eigen helft. "Ik zag dat daar de ruimte lag", blikt hij terug bij De Telegraaf. "Het zag er misschien simpel uit, maar dat was het niet. Op de training probeer ik dat ook weleens bij Pablo (Rosario, red.), maar dan word ik onderuit geschopt", lacht hij.

Bergwijn wist dat er druk op PSV lag voor het duel met PEC na de verloren wedstrijd tegen Ajax. "Misschien speelde het onbewust wel mee dat we door die nederlaag bij Ajax moesten winnen, maar dat moet je bij een club als PSV altijd", zegt Bergwijn. Zondag gaat PSV op bezoek bij Vitesse. Een lastige wedstrijd, weet de aanvaller. "Iedereen wil van ons winnen, dus we moeten naar onszelf kijken. Maar als we nog zes keer winnen, zijn we zeker kampioen. Hoe maakt in deze fase niet uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen