Dubbel gevoel Bruins over vertrek Poldervaart: "Elkaar hard nodig"

4 april 2019, 16:11

Luigi Bruins bekijkt het opstappen van Adrie Poldervaart bij Excelsior van twee kanten. Enerzijds begrijpt hij het besluit, anderzijds zet de middenvelder ook zijn vraagtekens bij het vertrek. "We zitten in een moeilijke fase, dan is het zaak om met z'n allen te blijven staan voor hetgeen wat we doen", aldus Bruins.

Het besluit van Poldervaart verraste Bruins in ieder geval. "De mededeling was dat de trainer niet meer het gevoel had dat hij ons kon raken. De vraag is waar dat aan ligt", zegt hij tegen VTBL. "Deels aan de trainer en de spelers, het ligt ook voor een gedeelte aan de club. Met zijn allen zijn we verantwoordelijk. Het is moeilijk om iemand aan te wijzen. Ergens valt dit wel te begrijpen, maar aan de andere kant hebben we elkaar allemaal hard nodig."

Excelsior ging woensdag onderuit tegen hekkensluiter NAC Breda (1-2), wat voor Poldervaart de druppel was. De Kralingers staan weliswaar vijftiende, maar het verschil met De Graafschap en FC Emmen is slechts één punt. NAC volgt ook maar op slechts vier punten. Bruins: "We maken het onszelf steeds moeilijker. We staan er slecht voor met een moeilijk programma. We moeten ons focussen op de vijftiende plaats, maar ook stiekem kijken naar de achttiende plaats, om die te ontlopen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen