Kovac gaat vol voor zege met Bayern, Dortmund-coach relativeert

4 april 2019, 14:18

Komend weekend staat de topper in de Bundeliga tussen Bayern München en Borussia Dortmund op het programma. Hoewel het een absolute kraker is in de Duitse competitie, geloven beide coaches niet dat het al doorslaggevend wordt in de titelstrijd. "Als we winnen, is de strijd nog niet gestreden. Als we gelijkspelen is het nog niet gespeeld. En als we verliezen, ligt het nog volledig open", zei Lucien Favre.

De coach van Borussia Dortmund vindt het wel een belangrijk duel, maar wil ook relatieveren. "Het is een speciale wedstrijd natuurlijk, maar daarna zijn er nog zeven competitiewedstrijden te spelen", aldus Favre over de aanstaande ontmoeting. Daarvoor zijn Lukasz Piszczek, Abdou Diallo en de in bloedvorm verkerende Paco Alcácer nog serieuze twijfelgevallen. "Het is moeilijk te zeggen of Paco kan spelen, maar er is een zeker een kans."

Ook bij Bayern München zijn er een paar twijfelgevallen, maar over hen was Niko Kovac positief. "David Alaba heeft getraind en ik neem aan dat hij klaar is voor het weekend. Manuel Neuer had wat overbelasting, we zullen zien hoe het morgen in de groepstraining gaat. Maar ook over hem ben ik positief", aldus Kovac, die zijn doelman afgelopen weekend nog moest missen.

Omdat Der Rekordmeister tweede staat in de Bundesliga, ligt er bij hen net wat meer druk. "De nummer twee is de eerste verliezer", glimlachte de Bayern-trainer tijdens de persconferentie. "Het is een hele, hele belangrijke wedstrijd. Zowel verdedigend als aanvallend moeten we het laten zien. Een interessante wedstrijd en het team, de clubs en de fans zullen alles doen om te winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen