Ranieri looft 'nog niet volwassen' Kluivert: "Maakt grote stappen"

4 april 2019, 11:52

Justin Kluivert liet zich woensdagavond van zijn beste kant zien bij AS Roma. De Nederlander kreeg van Claudio Ranieri een basisplaats tegen Fiorentina en beschaamde dat vertrouwen met twee assists niet. "Ik heb veel vertrouwen in Justin", zei de ervaren coach over zijn pupil, die hij na een uur wisselde.

Op het clubkanaal ging hij in op de remise (2-2). "Kluivert deed het erg goed", zei hij over het optreden van de buitenspeler. "Hij is nog niet volwassen, maar maakt grote stappen en heeft goede voorzetten." Ook verdedigend deed hij het prima: "Ik had iemand nodig om Cristiano Biraghi (rechtsback van Fiorentina, red.) af te stoppen."

Ranieri, die wist dat AS Roma in januari nog met 7-1 verloor van dezelfde tegenstander, was blij met hoe zijn ploeg tot twee keer toe op een achterstand reageerde. "Het is niet makkelijk om in onze schoenen te staan, want er gaat altijd wel iets mis en je moet jezelf telkens terugknokken. Maar de fans waren gelukkig met ons bij het laatste fluitsignaal", bleef de coach positief.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen