Steijn: "Geluk dat FC Utrecht het na de 2-5 wel welletjes vond"

4 april 2019, 10:01

Maurice Steijn was geenszins te spreken over het optreden van VVV-Venlo woensdagavond tegen FC Utrecht. De oefenmeester zag meer dingen verkeerd, dan goed gaan. "Het was apathisch en we hadden geluk dat Utrecht het na de 2-5 wel even welletjes vond. Anders hadden we er uiteindelijk niet zes, maar tien om de oren gekregen", was zijn harde oordeel.

Dat vertelde hij tegenover De Limburger over het optreden van zijn ploeg, dat net als tegen NAC Breda (1-1) onder de maat was. "Ik heb dit met de staf op mijn eigen kamer even moeten verwerken. We durfden in de tweede helft niet vooruit te voetballen", zag Steijn, die met VVV-Venlo nog wel op een 1-0 en 2-1 voorsprong kwam. Daarna was het gebeurd en zakten de Limburgers ver weg. "Dit was van een zeer bedenkelijk niveau."

Hoewel het in de pauze nog altijd 2-1 was, stond na zeventig minuten de pijnlijke 2-5 stand op het scorebord. "We hebben nu twee slechte beurten achter elkaar gemaakt. Dat overkomt ons eigenlijk nooit", baalde de coach, die in het midden liet of hij voor het treffen met Feyenoord van komend weekend gaat ingrijpen.

'Tweede helft dramatisch'

Ook VVV-aanvaller Patrick Joosten die door FC Utrecht wordt verhuurd aan de Limburgers, was hard in zijn oordeel. "We zijn in de tweede helft helemaal weggespeeld", wist Joosten tegenover FOX Sports. "Je wilt altijd laten zien wat je kan, maar tegen de boys met wie je speelt natuurlijk extra. We moeten ons wel realiseren als team dat er iets moet veranderen, tegen NAC was ook een slechte wedstrijd. En deze tweede helft was dramatisch."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen