Huntelaar blij met 100ste goal: "Maar moesten verder uitlopen"

4 april 2019, 08:44

Voor Klaas-Jan Huntelaar had de 2-5 overwinning op bezoek bij FC Emmen een extra tintje: de ervaren aanvaller maakte zijn honderdste doelpunt in dienst van Ajax. Bovendien was het zijn eerste basisplaats in een paar maanden en dus was het al met al een mooie avond: "Het was een lekkere wedstrijd en ook lekker om te scoren."

Dat zei hij tegenover FOX Sports. De teller stond al lang op 99 treffers en dus duurde het lang voordat de honderdste binnenviel. "Je moet geduldig zijn, maar dat wist ik van te voren. Al wil je natuurlijk zo vaak mogelijk spelen", zei Huntelaar, die woensdagavond de voorkeur kreeg boven Kasper Dolberg. Het werd een mooie avond. "Alleen jammer dat we op het laatst twee goals tegenkregen. Maar we staan bovenaan, in elk geval voor een dag."

En voor Huntelaar betekende zijn treffer een extra klein feestje. "Wat de mooiste was? Poeh, de omhaal tegen Heracles was mooi. Maar ik kijk ze niet terug, misschien als ik ouder ben", glimlachte Huntelaar, die de zege niet per se zakelijk vond. "Uiteindelijk moet elke overwinning zakelijk zijn. Maar zij begonnen ook goed, met veel lange ballen. Uiteindelijk gaat het erom dat we het elf laten zien en dat was zo, met mooie combinaties en goed goals. Al hadden we verder moeten uitlopen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen