Nederland
1 – 0
Oostenrijk

Scherpen geeft geen aandacht aan vervelend Ajax-spandoek

Scherpen geeft geen aandacht aan vervelend Ajax-spandoek

4 april 2019 – Kjell Scherpen baalt van de wedstrijd tegen Ajax, maar dat komt vooral door de 2-5 nederlaag die hij met FC Emmen leed. Het spandoek dat in het uitvak te zien was - 'Scherpen kakkerlak' - deerde de jonge goalie niet en dat weerhoudt hem er niet van de transfer te maken naar Amsterdam. "Ik heb meerdere dingen meegemaakt en me daarvoor kunnen afsluiten. Dat is me vanavond ook gelukt."

Dat zei de jonge keeper, die 'wel het een en ander meekreeg van de onrust' tegenover FOX Sports. "De club zijn in gesprek, volgens mij gaat het de goede kant op", zei hij over de transfer. "Ik denk dat ik me bij Ajax, de beste club van Nederland, verder kan ontwikkelen. Ik denk dat dat een goede stap voor mij zou zijn. Of ik hier nog word verhuurd? Dat moet blijken."

Over het spandoek wilde hij het liever niet te lang hebben. "Daar moeten we niet teveel aandacht aan besteden", zei hij volwassen. Over de wedstrijd was hij overigens duidelijk: dat was 'klote'. "In de eerste helft stonden we redelijk, helaas werd het nog 0-2. Anders begin je anders aan de tweede helft. Uiteindelijk liggen er toch nog vijf in het mandje."

gerelateerd