'Vrienden van Feyenoord twijfelen ook aan toekomst van De Jong'

4 april 2019, 07:40

Na technisch directeur Martin van Geel, lijkt ook algemeen directeur Jan de Jong niet het volledige vertrouwen te genieten van de achterban van Feyenoord. De 'Vrienden van Feyenoord' zouden hun sterkte twijfels hebben over de kwaliteiten van De Jong, die daardoor niet weet hoe sterk zijn positie momenteel nog is. 'De Vrienden' zouden in Robert Eenhoorn, momenteel werkzaam bij AZ, de ideale nieuwe directeur zien.

Dat schrijft De Telegraaf althans. Eerder vertrok Van Geel nog, omdat de steun van de achterban minder werd. De raad van commissarissen, onder leiding van de nieuwe voorzitter Toon van Bodegom, heeft daarin ook een grote rol gespeeld: onduidelijk is nog of zij De Jong wél steunen. De bestuurlijke staat van de Rotterdamse club is sowieso mager, aangezien er op vrijwel alle positie een wisseling van de wacht (is geweest). Zo vertrekt Giovanni van Bronckhorst en is eerder dit seizoen de hoofd jeugdopleiding vervangen: een nieuwe algemeen directeur moet nog worden gezocht.

De Jong is nog niet zo lang in dienst ven Feyenoord, maar lijkt dus serieus te moeten vrezen voor zijn toekomst als algemeen directeur. Zeker is dat door alle wisselingen de machtsverhoudingen binnen Feyenoord momenteen zeer onduidelijk zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen