Van der Hart: "Moeten met een beetje gezonde schijt naar PSV"

3 april 2019, 19:14

Mickey van der Hart gelooft in een stunt van PEC Zwolle op bezoek bij PSV. De doelman stelt dat de Zwollenaren weinig te verliezen hebben en zodoende vrijuit kunnen voetballen in het Philips Stadion. PSV, dat zondag verloor van Ajax, staat juist onder grote druk.

PEC Zwolle won zondag van FC Emmen (3-0) en is bijna zeker van nog een seizoen Eredivisie. "We zijn er nog niet. We moeten nog echt wel een keer winnen", begint Van der Hart tegenover RTV Oost. "Maar het geeft een andere druk en we kunnen nu inderdaad wat meer vrijuit voetballen. En ik denk dat we dan juist meer in onze kracht komen. We hebben niets te verliezen, dus we moeten daar met een beetje gezonde schijt naar toe en hopen dat we daar een resultaat kunnen."

In PSV treft PEC Zwolle een tegenstander die geen of weinig misstappen meer mag begaan. "De afgelopen weken hebben ze de wedstrijden toch wat moeizamer gewonnen en PSV heeft afgelopen zondag ook een tik gehad", gaat de doelman verder. "Maar PSV blijft natuurlijk een ontzettend goede ploeg, dus we moeten niet denken: dat doen we wel effetjes. we zullen gewoon ongelooflijk goed moeten zijn en dan heb ik wel het gevoel dat er echt iets te halen is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen