Polak nieuwe hoofdtrainer ADO Den Haag Vrouwen

3 april 2019, 16:30

Sjaak Polak keert komende zomer terug bij ADO Den Haag, waar hij hoofdtrainer wordt van het vrouwenteam. De oud-middenvelder heeft woensdag zijn handtekening gezet onder een contract voor twee jaar. Dat meldt de Haagse club via de officiële kanalen.

Polak wordt in Den Haag de opvolger van Arend Regeer, die na dit seizoen vertrekt bij ADO. De oud-voetballer, die niet op zijn mondje is gevallen, is nu nog hoofdtrainer van VV SJC uit Noordwijk, de huidige nummer vijftien van de Derde Divisie zaterdag. Bij ADO wil hij meer ervaring in het trainersvak opdoen. "De cirkel is rond", zegt hij over zijn terugkeer in Den Haag.

"Als ras-Hagenaar en oud-speler van de club is Polak bekend met de filosofie van ADO Den Haag: strijd, passie en Haagse bluf. Wij denken dat hij ADO Vrouwen veel te bieden heeft en dat het team onder zijn leiding kan groeien en mee kan blijven spelen in de top van het Nederlandse vrouwenvoetbal", aldus Karin Punt, manager vrouwenvoetbal.

In januari werd Polak nog afgewezen voor de cursus betaald voetbal van de KNVB. "Als je toegelaten wordt, kan je je echt doorontwikkelen. Er gaan meer deuren open. Je kan bijvoorbeeld assistent worden bij een betaald voetbalclub. Maar ik ben Sjaak, en ik moet blijkbaar harder knokken voor zo'n plekje", zei hij daarover tegen Omroep West.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen