Overwinning van FC Groningen voelt als gestolen zege

3 april 2019, 10:25

FC Groningen won dinsdagavond in eigen huis van De Graafschap, maar eenvoudig ging het zeker niet. Sterker nog: De Superboeren hadden in elk geval meer verdiend dan de schamele 1-0 nederlaag, zo erkende men ook in het kamp van de thuisploeg. "Deze wedstrijd moeten we snel vergeten, over twee weken weet niemand meer hoe we deze punten hebben gehaald", zei Mike te Wierik.

De verdediger sprak tegenover RTV Noord dan ook over de volgens hem 'gestolen overwinning'. "In de eerste helft was het een gatenkaas bij ons. Ze konden er gewoon doorheen lopen. Gelukkig stond het bij rust nog 0-0", zei de captain. "We hadden moeite met de power van De Graafschap die lange, fysieke jongens in het veld hebben staan. In de tweede helft ging het iets beter."

Daarin scoorde het, enigszins gelukkig, dankzij Paul Gladon. De spits kon zich echter wel vinden in de lezing van Te Wierik. "Bij rust mag je blij zijn dat je niet met drie of vier nul achterstaat", sprak hij duidelijke taal over het vertoonde spel. "In de tweede helft hebben we het iets beter gedaan."

Lees ook: Henk de Jong: "In vier dagen hebben we zes punten laten liggen"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen