'Rigo en Piroe lijken te blijven bij PSV, Paal vertrekt'

3 april 2019, 07:50

PSV gaat langer door met Dante Rigo (20) en ook de onderhandelingen met Joël Piroe (19) gaan de goede kant op. Daarnaast staat de verhuurde Kenneth Paal voor een definitief vertrek naar PEC Zwolle. De nummer twaalf van de Eredivisie maakt gebruik van de optie tot koop. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Officiële bevestiging ontbreekt nog, maar de eenzijdige optie in het contract van Rigo (foto) zou inmiddels zijn gelicht. PSV en de twintigjarige Belg voeren tevens gesprekken over een meerjarig contract. Ook met Piroe is de landskampioen serieus in gesprek. De negentienjarige spits werd onder andere gelinkt aan Juventus, maar volgens het ED stevent Piroe af op contractverlenging in Eindhoven. Zijn huidige verbintenis loopt af.

Daarnaast meldt de krant dat PEC Zwolle de koopoptie van PSV-huurling Kenneth Paal heeft gelicht. Normaliter is de 21-jarige linksback vanaf volgend seizoen eigendom van de Blauwvingers. De verdediger moet wel overeenstemming met PEC bereiken over een nieuw contract. Daarbij speelt ook de afloop van de Eredivisie een rol, PEC is nog niet zeker van handhaving in de Eredivisie. De definitieve transfer zal PSV nog zo'n 350.000 euro opleveren.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen