FC Barcelona redt punt in knotsgekke wedstrijd tegen Villarreal

2 april 2019, 23:36   Bijgewerkt: 2 april 2019, 23:56

FC Barcelona heeft dinsdagavond in een spektakelstuk een punt overgehouden aan het duel met Villarreal. De Spaanse koploper kwam vroeg in de wedstrijd met 0-2 voor, keek vlak voor tijd tegen een 4-2 achterstand aan, maar hield door doelpunten van Lionel Messi en Luis Suárez alsnog een punt over aan het duel. De gelijkmaker van de Uruguayaan viel pas diep in de blessuretijd.

Doordat Messi op de bank plaatsnam, begon Malcom in de basis. De Braziliaan had weinig tijd nodig om het vertrouwen van trainer Ernesto Valverde te belonen. Met een assist op Coutinho (intikker) en een doelpunt (kopbal) zorgde Malcom ervoor dat Barcelona al vroeg in de wedstrijd met 0-2 voorkwam. Villarreal had daarvoor al een aantal goede mogelijkheden gekregen om de score te openen, maar het waren de bezoekers die binnen korte tijd twee keer toesloegen.

Villarreal liet zich niet van de wijs brengen en kwam snel terug in de wedstrijd. Samuel Chukwueze zorgde voor de aansluitingstreffer door in de rebound raak te schieten nadat hij de bal op de paal had geschoten. In de tweede helft ging het hard met de doelpunten. Villarreal walste compleet over de koploper en boog de achterstand om naar een 4-2 voorsprong. Karl Toko Ekambi, Vicente Iborra en Carlos Bacca zorgden voor de doelpunten van Villarreal.

De buit leek binnen voor Villarreal, maar niets bleek minder waar. Nadat Alvaro Gonzalez zijn tweede gele kaart pakte, ging het alsnog mis voor de thuisploeg. Met een geweldige vrije trap zorgde Messi - die na een uur binnen de lijnen was gekomen - vlak voor het verstrijken van de reguliere speeltijd voor de 3-4. Vervolgens sloeg Barcelona via Suárez nog een keer toe. Met een knappe volley bezorgde de Uruguayaan zijn ploeg alsnog een punt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen