Manchester United knoeit, Babel degradeert met Fulham

2 april 2019, 22:42   Bijgewerkt: 2 april 2019, 23:42

Manchester United is dinsdagavond op bezoek bij Wolverhampton Wanderers tegen een dure nederlaag aangelopen. De Engelse grootmacht verloor met 2-1 en deed zodoende slechte zaken in de strijd om een Champions League-ticket. Voor Fulham was de avond nog wat erger: de Londense club van Ryan Babel en Timothy Fosu-Mensah verloor met 4-1 van Watford en is uit de Premier League gedegradeerd.

Wolverhampton Wanderers - Manchester United 2-1

De machine van Solskjaer stokt een beetje. Na de uitschakeling in de FA Cup tegen Wolverhampton Wanderers (2-1) en de nederlaag tegen Arsenal (2-0) is Manchester United dinsdagavond voor de derde keer in vier wedstrijden tegen een nederlaag aangelopen. De Engelse grootmacht had naar de derde plaats kunnen stijgen, maar blijft steken op de vijfde plek.

De wedstrijd begon nog zo goed voor Manchester United, dat al na dertien minuten op voorsprong kwam door een doelpunt van Scott McTominay - zijn allereerste professionele goal. Met een hard en geplaatst schot opende de middenvelder de score. Diogo Jota zorgde tien minuten later voor de gelijkmaker. Na rust ging het mis voor United: Ashley Young kreeg na een uur zijn tweede gele kaart, waarna Wolverhampton door een eigen doelpunt van Chris Smalling de wedstrijd naar zich toetrok.

Watford - Fulham 4-1

Ondanks de flinke investeringen is het Fulham niet gelukt om te overleven in de loodzware Premier League. De degradatie hing al een tijdje in de lucht en kreeg op Vicarage Road zijn beslag. Fulham startte tegen Watford zonder Fosu-Mensah, maar wel met Babel. De ervaren aanvaller tekende na een halfuur voor de 1-1 nadat Abdoulaye Doucouré de score had geopend.

Na rust ging het helemaal mis voor Fulham. Met een fantastische volley zette Will Hughes Watford voor een tweede keer op voorsprong, waarna Troy Deeney en Kiko Femenía het allemaal nog een stukje erger maakten voor de Londense club. Net als Fulham is ook Huddersfield Town al gedegradeerd uit de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen