Diemers: "We hebben, denk ik, nog een punt of zes, zeven nodig"

2 april 2019, 18:37

Mark Diemers hoopt zich in zijn eerste seizoen in dienst van Fortuna Sittard te handhaven in de Eredivisie. De Limburgers staan er met 29 punten uit 27 wedstrijden goed voor, maar zijn nog niet veilig. Diemers denkt te weten hoeveel punten Fortuna nog nodig heeft.

"We hebben, denk ik, nog een punt of zes, zeven nodig. We hebben dit seizoen al veel doelpunten gemaakt, maar we geven ook de nodige ruimtes weg. We zullen op onze hoede moeten zijn in de verdediging", blikt de middenvelder in gesprek met De Limburger vooruit op het duel met concurrent ADO Den Haag van aanstaande woensdag.

Fortuna Sittard kan de rest van het seizoen geen beroep doen op huurling Mahamadou Dembélé, maar Kai Heerings is er tegen ADO wel weer bij. Daardoor schuift José Rodriguez terug naar het middenveld. "Met de buitenspelers Becker en Hooi heeft ADO een sterk wapen. We zijn gewaarschuwd", aldus trainer René Eijer.

Fortuna speelt na het duel met ADO nog tegen PEC Zwolle (uit), VVV-Venlo (thuis), NAC Breda (thuis), FC Utrecht (uit), Feyenoord (thuis) en FC Groningen (uit).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen