Groenendijk overweegt vervolg te geven aan Immers in de spits

2 april 2019, 15:49

Alfons Groenendijk overweegt om Lex Immers woensdag tegen Fortuna Sittard opnieuw als gelegenheidsspits te gebruiken. Voor ADO Den Haag pakte dat experiment zaterdag tegen Vitesse (3-3) goed uit, want Immers maakte twee doelpunten. Bovendien kon trainer Alfons Groenendijk tevreden zijn over de afstemming tussen de doelpuntenmaker en Nasser El Khayati, die een assist afleverde.

"Daar had Vitesse toch wel moeite mee. Ze wisten niet echt wie ze moesten dekken en daar hebben we wel van geprofiteerd", zegt Groenendijk op het clubkanaal van ADO. "Het is een mogelijkheid om daaraan vast te houden, maar ook op het middenveld is Lex belangrijk."

Voor ADO is de uitwedstrijd in Sittard cruciaal. Beide clubs hebben evenveel punten en kan het resultaat bepalend zijn voor het competitieslot. "Als je in deze fase van de competitie wint kan je zeker een gat slaan. Daar zijn we ons ook van bewust", citeert Omroep West Groenendijk. "Ik kijk er niet iedere keer naar. Je moet kijken naar de sfeer, hoe speel je, is de inzet er, gaan ze er vol voor. Dat is veel belangrijker dan naar de stand te kijken. Je moet het zelf doen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen