Icardi krijgt basisplaats, Curva Nord wil af van spits

2 april 2019, 14:03

Mauro Icardi staat voor een rentree bij Internazionale. Luciano Spalletti heeft hem woensdag tegen Genoa een basisplaats beloofd, tot woede van de harde kern. Curva Nord heeft het gehad met de Argentijn en wil dat Internazionale hem uit de selectie zet.

Halverwege februari ontnam Internazionale Icardi de aanvoerdersband. Sindsdien kwam het enfant terrible niet meer in actie voor de Nerazzurri. Volgens hem vanwege een knieblessure, maar de kwetsuur heeft de medische staf van de club altijd ontkend. Vorige week sloot Icardi toch weer  aan op het trainingsveld, maar liet Spalletti hem buiten wedstrijdselectie voor het duel van zondag met Lazio. Icardi's advocaat had bemiddeld om de speler terug te krijgen op het trainingsveld. Spalletti weigerde op die manier mee te werken aan een terugkeer van Icardi in de ploeg.

Spalletti uitte duidelijk zijn onvrede, maar neemt de spits nu wel in genade aan. De keuzeheer liet op een persconferentie weten dat Icardi woensdag tegen Genoa in de basis start. "Het werk van directeur Giuseppe Marotta is doorslaggevend geweest. Met Icardi zijn we sterker. Binnen ons team is Icardi meer waard dan Messi en Ronaldo samen", aldus Spalletti.

Harde kern wil af van Icardi

Icardi kan echter op een vijandige ontvangst rekenen van Inters harde kern. Zij zijn klaar met hem, zo staat in een statement van Curva Nord. 'Na een interne bijeenkomst hebben alle groepen binnen Curva Nord unaniem besloten dat het gedrag niet getolereerd mag worden. Icardi beschikt niet over het juiste karakter. Niet alleen voor de aanvoerdersband, maar ook voor een eensgezinde kleedkamer. Met deze verklaring vragen wij Inter zo snel mogelijk maatregelen te treffen om hem uit de selectie te zetten. Voor Curva Nord is Icardi niet langer onderdeel van Inter en zullen we hem ook zo behandelen.'

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen