Mazraoui tekent bij in Amsterdam: "Ik ben ontzettend blij"

1 april 2019, 17:40

Daags na de 3-1 overwinning op PSV heeft Noussair Mazraoui zijn krabbel gezet onder een nieuwe verbintenis bij Ajax. Eerder werd al bekend dat de rechtsback zijn contract heeft verlengd en maandag werd dat definitief beklonken. Hij staat daardoor nu tot 2022 op de loonlijst bij Ajax.

"Ik ben ontzettend blij dat ik bijgetekend heb bij deze mooie club", reageert de verdediger. Technisch manager Marc Overmars is eveneens tevreden en weet hoe belangrijk de Marokkaan voor Ajax is. "Noussair is nog maar 21 jaar en op meerdere posities inzetbaar. We hebben goede gesprekken gevoerd met zijn agent Mustapha Nakhli over zijn toekomst. Natuurlijk kan ook hij naar het buitenland, maar het is goed dat zij beiden ook vinden dat een langer verblijf bij Ajax het beste voor 'Nous' is."

De jonge rechtsback speelde zondag een hoofdrol in de wedstrijd tegen PSV door in de tweede helft een rode kaart te krijgen voor een charge op Angelino. Maandag werd bekend dat hij de komende twee wedstrijden moet missen door een schorsing.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen