De Jong wil zich met De Graafschap rechtstreeks handhaven

1 april 2019, 16:07

De situatie van De Graafschap was lange tijd zeer beroerd, maar de promovendus is na de winterstop behoorlijk opgekrabbeld in de Eredivisie. Momenteel heeft het team van Henk de Jong de zestiende plaats in handen, met slechts een punt minder dan Excelsior. De Jong hoopt op rechtsreeks handhaving.

Het is bijzonder spannend onderin, weet de trainer. "Het liefst spelen we ons direct veilig, dat is duidelijk", zegt De Jong daags voor de wedstrijd tegen FC Groningen. "We hebben de kans om dat voor elkaar te krijgen en daar moeten we vol voor gaan. We kunnen in de midweekse speelronde goede zaken doen, maar dan moeten we wel eerst zelf winnen."

De Jong, die niet kan beschikken over de geschorste Youssef El Jebli maar wel over Fabian Serrarens, verloor afgelopen weekend op sneue wijze van Heracles Almelo (1-2). Frank Wormuth gaf na het duel toe dat Heracles onverdiend won. "Maar ik had liever de punten gehad", reageert De Jong. "Hij zal er even blij mee zijn, of de zege nou verdiend was of niet. Doordat we het tegen Heracles hebben laten liggen om afstand te nemen, moeten we ergens anders wél winnen. Dan moeten we de punten maar tegen Groningen pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen