Willem II deelt straf uit aan Özbiliz en Kristinsson

1 april 2019, 15:05   Bijgewerkt: 1 april 2019, 15:39

Adrie Koster heeft Willem II'ers Aras Özbiliz en Kristofer Kristinsson disciplinair geschorst. Zij komen dan dinsdag ook niet in actie tegen Heracles Almelo Koster straft Özbiliz, omdat hij zaterdag tegen Fortuna Sittard weigerde in te vallen. Kristinsson is teruggezet naar het tweede vanwege het feit dat hij zijn aflopende contract niet wil verlengen.

Dat meldt Willem II maandag via de clubkanalen. De Tilburgers laten de lengte van de straf in het midden. Tegen Heracles beschikt Willem II ook niet over Freek Heerkens (blessure), Karim Coulibaly (rugklachten), James McGarry (blessure) en Elmo Lieftink (gepasseerd). Koster heeft Timon Wellenreuther, Pol Llonch en Vangelis Pavlidis wel weer terug.

Willem II trapt dinsdag om 19.45 uur af op het kunstgras in Almelo. "Het wordt een interessant duel. Heracles heeft een goede ploeg en brede selectie, waardoor ze qua spel als het nodig is allerlei kanten op kunnen", geeft Koster aan. "De ondergrond mag geen excuus zijn. We gaan in Almelo voor de winst, of dat nou wel of niet op echt gras is."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen