Allegri: "Geloof dat Ronaldo fit is voor treffen met Ajax"

1 april 2019, 12:23

Juventus-coach Massimiliano Allegri heeft er vertrouwen in dat Cristiano Ronaldo op tijd fit is voor het duel met Ajax. De oefenmeester werd in aanloop naar het treffen met Cagliari gevraagd naar de fitheid van zijn spelers, van wie er slechts dertien (!) plus drie keepers beschikbaar zijn voor het Serie A-duel. "Cristiano werkt elke dag hard en we hebben er vertrouwen in dat hij Ajax haalt", aldus de coach.

Dat vertelde hij tijdens de persconferentie. Ook Douglas Costa verwacht hij terug te hebben. "Hij verkeert in goede staat en is inzetbaar tegen Ajax. Sami Khedira is helemaal fit en zal komend weekend tegen AC Milan weer aansluiten", zei Allegri, die verder met veel blessureleed kampt voor het midweekse duel.

Paulo Dybala is wel weer inzetbaar en zal dus ook tegen Ajax van de partij zijn. Dat geldt in elk geval niet voor Leonardo Spinazzola, Mattia Perin en Juan Cuadrado: zij zijn volgens Allegri allen sowieso niet tijdig fit. Voor het duel met Cagliari is ook Mario Mandzukic een twijfelgeval: hij kampt met koorts.

"Alle afwezigen maakt het dat het een moeilijke wedstrijd wordt", waarschuwt Allegri zijn elftal voor de nummer twaalf uit Italië. Daardoor krijgt wonderkind Moise Kean wel weer een kans in de basis. "Hij beschikt over belangrijke kwaliteiten, het zal een goede test voor hem zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen