Van Hanegem denkt dat Ajax titel pakt na zege op PSV

1 april 2019, 07:29   Bijgewerkt: 1 april 2019, 09:19

Willem van Hanegem denkt dat Ajax kampioen van Nederland wordt nadat het zondagmiddag de topper van PSV met 3-1 won. De Kromme blijft erbij dat de Amsterdammers de meeste kwaliteit hebben, al kwam dat er met name voor de pauze in de Johan Cruijff ArenA amper uit. "De zege van Ajax was uiteindelijk wel terecht, al vond ik de eerste helft niet om aan te zien."

Dat schrijft hij in zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad. "Ik denk dat Ajax de landstitel zal pakken. Dat heb ik al het hele seizoen geroepen en na de 3-1 van gisteren denk ik dat nog steeds", laat hij weten. "PSV heeft een prachtige kans om de competitie te beslissen zelf laten liggen. Na de 1-1 van Luuk de Jong en het feit dat Noussair Mazraoui net het veld was uitgestuurd, had PSV moeten toeslaan."

Volgens Van Hanegem deelde ook trainer Mark van Bommel in de Eindhovense malaise. "Toen had Mark van Bommel aanvallend moeten wisselen en Ajax meteen het idee moeten geven dat het een verloren wedstrijd speelde", aldus De Kromme, die Ajacied Frenkie de Jong 'toch weer' een van de uitblinkers vond in Amsterdam.

"Eerst mocht je hem niet uitstekend vinden, toen vond iedereen het een geweldenaar en nu proef ik hier en daar dat mensen zoeken naar voorbeelden waaruit blijkt dat hij toch niet zo goed is als we dachten. Nou, geloof me: hij is heel goed", aldus Van Hanegem.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen