Gewilde Scherpen schrikt van de ontstane ophef uit Amsterdam

31 maart 2019, 17:41   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Kjell Scherpen is geschrokken van de ophef over zijn anti-teksten over Ajax in het verleden. De Amsterdammers willen de doelman van FC Emmen naar de Johan Cruijff ArenA halen, maar van de F-Side is hij niet welkom. Aan het begin van zijn tienerjaren liet Scherpen zich op social media negatief uit over Ajax.

"Vroeger ben ik ook jong geweest. Je zet misschien wat domme dingen op internet. Daar komt men nu op terug, voor mij is dat kloten", zegt de keeper tegen de NOS. "Ik geef daar verder geen aandacht aan, ik denk dat de rest dat ook niet moet doen. Je schrikt er wel van als het zo los gaat. Het hoort erbij, zeggen ze dan. Aan het begin kon ik erom lachen, maar als het later zo groot wordt gemaakt.... Het is schrikken en door."

Ajax wil Scherpen graag overnemen van Emmen, zo bevestigde Marc Overmars zondag. Alle heisa beïnvloeden Scherpens eigen keuze niet. "Zeker niet. Er blijven altijd mensen die blij met je zinj, en die niet blij met je zijn. Dat is nu ook het geval, maar het heeft verder geen invloed op mijn beslissing."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen