Brood niet ontevreden: "Er zat een behoorlijke drive in"

31 maart 2019, 16:12

Het debuut van Ruud Brood op de bank bij NAC Breda is niet tegenvallend verlopen. De coach zag dat zijn team tegen VVV-Venlo de overhand had, maar niet verder kwam dan een 1-1 gelijkspel. Over de mentaliteit van zijn team is hij niet ontevreden.

NAC had eigenlijk drie punten moeten pakken, maar kwam niet verder dan een remise. "Voor ons was het belangrijk om de wedstrijd te winnen en als team te gaan functioneren. Er zat een behoorlijke drive in", reageert Brood op de clubwebsite. "Soms willen we onszelf nog wel eens voorbij lopen. We kennen de kwaliteiten van Mlapa, dan mag die 0-1 nooit op zo'n manier vallen."

Ondanks dat NAC dus weer op achterstand kwam, werd er dus een punt gepakt. "We kwamen de tweede helft beter in de wedstrijd. We komen op 1-1 door een goede kopbal. Dan is het jammer dat we die rode kaart krijgen. Wij hebben er met tien man alles aan gedaan om te winnen. Mitchell krijgt hem nog voor zijn voeten in de laatste minuut. Ik ben niet tevreden over de uitslag natuurlijk, wel over het feit dat we alles hebben gegeven en dat we hebben laten zien dat we in één week toch wat stappen hebben weten te zetten."

NAC maakt zich nu weer op voor wederom een belangrijke wedstrijd. Woensdag is Excelsior de tegenstander.

TOTO's Koning Donnie heeft 24

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen