Rutten erkent zijn meerdere in Genk: "Cijfers liegen niet, hè?"

31 maart 2019, 11:23

RSC Anderlecht slaagde er zaterdagavond niet in om met een goed resultaat te beginnen aan de play-offs om de Belgische titel. De club van Fred Rutten ging op bezoek bij KRC Genk met 3-0 onderuit. Een verdiende zege voor de koploper, zo stelt de Nederlandse trainer.

"Cijfers liegen niet, hé. Dit was een duidelijke en terechte zege van Genk", aldus Rutten bij Play Sports. "Zij hebben getoond dat ze klaar zijn om het gevecht aan te gaan. Wij? Ik weet waar we vandaan komen en vandaag stonden we gewoon tegen een erg sterke ploeg. Bij momenten deden we het ook wel goed, maar we hebben te makkelijk goals weggegeven."

"We begonnen met goede bedoelingen aan de match, maar gaven gewoon te makkelijk doelpunten weg", vervolgt Rutten, die voor de nederlaag in Genk zes keer op rij niet verloren had met Anderlecht. "Ik dat we twee goals in geschenkverpakking hebben weggegeven en dat verraste me wel, omdat ik dat de voorbije weken niet gezien heb."

Door de nederlaag blijft Anderlecht steken op de vierde plaats en heeft het nog slechts een kleine kans op de landstitel. De achterstand op Genk bedraagt met nog negen wedstrijden te spelen zeven punten. Er zijn daarnaast meer kapers op kust.

Word de nieuwe Koning Donnie en pak tot vier keer je inzet als PSV van Ajax wint!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen