De Boer incasseert in waterballet volgende klap

31 maart 2019, 08:42

Frank de Boer is er weer niet geslaagd om Atlanta United naar een overwinning te leiden in de Major League Soccer. De club van de Nederlandse trainer ging in de nacht van zaterdag op zondag (Nederlandse tijd) in een regenachtige wedstrijd met 2-0 onderuit tegen Columbus Crew. Na vier competitiewedstrijden staat Atlanta United, de regerend kampioen, nog maar op twee punten.

Na de nederlaag tegen D.C. United (2-0) en de remises tegen FC Cincinnati (1-1) en Philadelphia Union (1-1) reisde De Boer met Atlanta United af naar Ohio voor het duel met Columbus Crew, dat met zeven punten uit vier duels goed aan het seizoen begonnen was. In het Mapfre Stadium kwam de ploeg van de Nederlandse trainer al na twee minuten op achterstand: een voorzet van rechts viel niet goed voor Gyasi Zardes, maar de vrijstaande Pedro Santos wist bij de tweede paal de bal alsnog tegen de touwen te schieten.

Vanwege de extreme weersomstandigheden werd de wedstrijd na een halfuur even stilgezet. Vlak na de hervatting leek Atlanta op gelijke hoogte te komen, maar een inzet van Julian Gressel werd knap gekeerd. Kort daarna kwam Columbus Crew op 2-0 door een doelpunt van Zardes, die een voorzet van Robinho (niet de oud-speler van Real Madrid en AC Milan) op waarde schatte. De uitslag had vervolgens nog hoger kunnen uitvallen, maar Federico Higuaín faalde vanaf elf meter.

Word de nieuwe Koning Donnie en pak tot vier keer je inzet als PSV van Ajax wint!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen