'Nederlands' Huddersfield nu al gedegradeerd in Engeland

30 maart 2019, 17:57

De eerste degradant in de Engelse Premier League is bekend. Het Huddersfield Town van Terence Kongolo en Juninho Bacuna is dankzij een nederlaag bij Crystal Palace en resultaten op andere velden afgedaald naar het Championship. Kilometers verderop won Manchester United het eerste duel onder de definitief aangestelde manager Ole Gunnar Solskjaer van Watford. 

Manchester United – Watford: 2-1.

Het eerste competitieduel met Ole Gunnar Solskjaer als 'echte' manager van Manchester United was dan eind maart eindelijk een feit. De succesvolle Noor, sinds december als interim-manager in dienst, tekende midweeks een contract op Old Trafford en gaf zijn krabbel extra cachet door enkele dagen later van Watford te winnen. Dankzij goals van Marcus Rashford en Anthony Martial werd het 2-0. In de tweede helft had United het echter bijzonder lastig, want de goal van Martial was pas het eerste schot op doel in de tweede helft. Watford kreeg er voor de beslissing maar liefst tien, maar stond in Manchester uiteindelijk met lege handen. De treffer in blessuretijd van Abdoulaye Doucoure kwam te laat.

Crystal Palace – Huddersfield Town: 1-0.

Wat al wekenlang in de lucht hing, werd eind maart al een feit. Huddersfield Town degradeert naar het Championship. Met Terence Kongolo en Juninho Bacuna als basisspelers werd er bij het Crystal Palace van Patrick van Aanholt verloren. Een pingel van Luka Milivojevic en een late treffer van Van Aanholt en de overwinningen van Southampton en Burnley zorgen voor het onvermijdelijke. De achterstand op Burnley, dat zeventiende staat, is met negentien punten onoverbrugbaar geworden, waardoor Huddersfield met zes duels te spelen al weet dat het niet op het hoogste niveau zal uitkomen.

Overige uitslagen:

Leicester City – Bournemouth: 2-0.

Brighton & Hove Albion – Southampton: 0-1.

Burnley – Wolverhampton Wanderes: 2-0.

Word de nieuwe Koning Donnie en pak tot vier keer je inzet als PSV van Ajax wint!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen