Icardi lijkt zich na nieuw incident definitief buitenspel te zetten

30 maart 2019, 16:49

Mauro Icardi lijkt nu definitief op weg naar de uitgang van Internazionale. De Argentijnse spits is door trainer Luciano Spalletti wederom niet opgenomen in de wedstrijdselectie van Inter, dat zondag speelt tegen SS Lazio. Reden is een nieuw incident rondom de net van een blessure teruggekeerde aanvaller.

Dat laat Spalletti weten op de persconferentie in aanloop naar het treffen in de Serie A. "Er is iets voorgevallen op de training en ik moet daar nog goed over nadenken", meldt Spalleti schimmig, aldus La Gazzetta Dello Sport. Icardi was juist voor het eerst sinds enkele onrustige weken weer aanwezig bij de trainingen. In februari moest Icardi zijn aanvoerdersband afleveren, waarna hij afwezig leek met een kniekwetsuur. Inter liet later weten dat de vork iets anders in de steel zat, maar nadat Icardi anderhalve week geleden weer mocht meetrainen, [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/348065/vice-voorzitter-zanetti-gelooft-dat-kou-uit-de-lucht-is-in-icardi-soap/,_blank,leek de kou uit de lucht].

Dat is dus klaarblijkelijk niet het geval, want ondanks de door een blessure afwezige spits Lautaro Martinez is Icardi niet bij het duel tegen Lazio. En gezien de woorden van Spalleti, lijkt een breuk in de zomer onafwendbaar. "Ik onthoud wat er gisteren en de afgelopen tijd allemaal is gebeurd en daarom is hij nu niet in staat om zijn teamgenoten te helpen."

Word de nieuwe Koning Donnie en pak tot vier keer je inzet als PSV van Ajax wint!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen