Manchester City dient Fulham achtste nederlaag op rij toe

30 maart 2019, 15:22

Het was zaterdag David tegen Goliath in de Premier League bij Fulham tegen Manchester City en de laagvlieger is er niet in geslaagd om te stunten. Zoals verwacht was de titelkandidaat veel te goed voor Fulham, al viel de uitslag met 0-2 nog mee.

Fulham verloor liefst zeven duels op rij in de Premier League en wist dat het vanmiddag een hels karwei zou worden tegen het sterke Manchester City. Dat bleek inderdaad, want het team van Pep Guardiola had geen zin om cadeautjes weg te geven. Dat deed Fulham wel. Al na vijf minuten was het prijs voor City, toen Timothy Fosu-Mensah de bal simpel inleverde en Bernardo Silva het afmaakte. Twintig minuten later ging het weer mis voor Fulham toen Joe Bryan de bal ook zomaar weggaf. Die fout werd keihard afgestraft door Sergio Agüero, die zijn negentiende van het seizoen maakte.

Manchester City kreeg veel kansen op meer, maar spaarde Fulham. Ryan Babel was in het begin van het duel nog enigszins gevaarlijk, maar kwam vervolgens ook nauwelijks in het stuk voor. Typerend is de statistiek dat Fulham slechts negentien (!) procent balbezit had in de Premier League-wedstrijd.

Op Craven Cottage leed Fulham, dat voorlaatste staat, dus de achtste competitienederlaag op rij. Een groot contrast met Manchester City, dat de zevende overwinning in successie noteerde. Het staat nu weer een punt boven Liverpool, dat zondag thuis tegen Tottenham Hotspur speelt.

Word de nieuwe Koning Donnie en pak tot vier keer je inzet als PSV van Ajax wint!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen