Van de Beek vaste basiskracht: "Heb mezelf terug geknokt"

30 maart 2019, 12:16

Het is inmiddels moeilijk voor te stellen, maar Donny van de Beek was in het begin van het seizoen geen basiskracht bij Ajax. De middenvelder moest genoegen nemen met invalbeurten en sprak zelfs over een vertrek. Hij is blij dat hij momenteel weer een vaste basisspeler is.

Eerder dit seizoen verloor Ajax met 3-0 van PSV. "Dat was in een periode dat ik sowieso altijd inviel en nauwelijks in de basis mocht beginnen. Een lastige periode, maar ik heb mezelf terug in het elftal geknokt. Het seizoen is al lang, maar eigenlijk voel ik me steeds fitter worden. In deze beslissende fase van het voetbaljaar moet ik het laten zien", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad.

Dat de 21-jarige international terug is in de basis, doet hem duidelijk goed. "Ik zit lekker in mijn vel. Ik speelde de afgelopen week niet voor Oranje, maar de trainingen zijn daar natuurlijk ook van een enorm hoog niveau. Dat bondscoach Ronald Koeman mij er ook bij hield toen ik geen vaste waarde van Ajax was, heeft mij een goed gevoel gegeven. Nu moet ik bij Oranje ook de volgende stap maken.''

TOTO's Koning Donnie heeft 24

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen